پرسشی برایتان پیش آمده؟
ما آمادهایم که به شما کمک کنیم
انتخاب رشته هوشمند و دقیق انتخاب یک زندگی است.
روی تخصص ما حساب کنید.
آیا تابهحال فکر کردید که چرا بسیاری از دانشجوهای خارجی، کشور کانادا را برای تحصیل خود انتخاب و برای دانشگاههای این کشور اپلای میکنند. کانادا در سطح بینالمللی بهعنوان یکی از بهترین کشورها برای تحصیل و زندگی شناخته شده است.
دادههای جدید دفتر آموزش بینالمللی کانادا (Canadian Bureau for International Education یا CBIE) حاکی از آن است که این کشور به دلایل مختلفی همچون مقرونبهصرفه بودن هزینههای تحصیل، قدرت نظام آموزشی، امنیت و فرصتهای شغلی، یکی از جذابترین مقاصد تحصیلی برای دانشجوهای بینالمللی است.
کانادا یکی از تحصیلکردهترین کشورهای جهان است. بیش از نیمی از ساکنین این کشور پهناور و توسعهیافته، دارای مدرک دانشگاهی هستند.
دانشگاه و کالجها، مؤسسات آموزش علوم و هنرهای مختلف، فرصتهای بیکرانی را برای ادامه تحصیل در کانادا فراهم کردهاند. افرادی که تمایل دارند برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای برتر خارج از کشور اپلای کنند، کانادا میتواند گزینه مناسبی باشد.
بر اساس گزارش سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، نظام آموزشی کانادا از بالاترین کیفیت آموزشی برخوردار است. این کشور در سال ۲۰۱۹ موفق شد در زمینهی کیفیت تحصیلات آموزش عالی، رتبه ۶ را از آن خود کند.
بر اساس رتبهبندی معتبر QS که در سال ۲۰۲۰ انجام شده، ۲۶ دانشگاه کانادا در بین دانشگاههای ممتاز دنیا قرار گرفتند. گفتنی است که از بین این ۲۶ دانشگاه، دو دانشگاه در بین ۵۰ دانشگاه برتر دنیا و بیش از ۱۰ دانشگاه نیز در بین ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا جای گرفتهاند.
اگر علاقهمند به تحصیل در دانشگاه های کانادا هستید ولی نمیدانید که چطور و از کجا باید شروع کنید توصیه میکنیم مطالب گردآوریشده در این مقاله را با دقت مطالعه کنید. به ما اعتماد کنید. سعی ما این است که شما با کمک “اسمارت اپلای که هوشمندترین وبسایت فارسیزبان جستجو، پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا” است، هرچه سریعتر به هدفتان برسید.
ما این مسیر را گام بندی کردیم تا درک آن برای شما راحتتر باشد. اما قبل از فکر کردن به اپلای و این داستانها بهترِ است در ابتدا با مفهوم اپلای (Apply) بیشتر آشنا شوید.
اپلای به درخواستی گفته میشود که شما برای ادامه تحصیل در خارج از کشور میدهید. این درخواست باید بهطور خیلی رسمی و طبق ضوابط و قوانین دانشگاه موردنظر انجام بشود. به بیان سادهتر، هنگامیکه شما تصمیم میگیرید در یکی از دانشگاههای خارج از کشور تحصیل کنید باید یک پروسه قانونی و رسمی را طی کنید که به آن اپلای میگویند.
اپلای مجموعه اقداماتی است که میتواند منجر به دریافت پذیرش تحصیلی (Admission) از دانشگاههای خارج از کشور بشود. البته باید گفت که این پروسه ممکن است در دانشگاهها، کشورها و حتی مقاطع مختلف بهصورت متفاوت باشد.
حالا که با مفهوم اپلای آشنا شدید ممکن است سؤالهای زیادی برایتان پیش بیاید. مثلاً چگونه اپلای کنم؟ مراحل اپلای چیست؟ برای اپلای چه مدارکی لازمه، چه زمانی برای اپلای اقدام کنم و…
مهمترین جنبههای این مسیر طولانی و پراسترس عبارتاند از:
خیلی از افراد ممکن است در ابتدا بهشدت دچار سردرگمی شده و با توجه به شرایطی که دارند (مثلاً معدل، نمره آزمون استاندارد زبان یا حتی بودجه) ندانند که کدام دانشگاه ممکن است برای آنها مناسب باشد.
در چنین شرایطی، برخی به سراغ موسسات اعزام دانشجو و یا مشاور می روند. اما با توجه به اینکه مشاورها معمولاً بر اساس تجربیات خودشان به افراد پیشنهادهایی را میدهند و برخی اوقات موسسهها هم دانشگاههایی را معرفی میکنند که به نمایندگی از آنها فعالیت میکنند. ممکن است نتایج خیلی قانعکننده یا رضایتبخش نباشند.
در اسمارت اپلای، این پروسه با کمک کامپیوتر و بهصورت کاملاً هوشمند انجام میشود. یک سیستم هوشمند کامپیوتری انتخابهای موجود را مرتب و تفکیکشده به شما نشان میدهد.
با توجه به اینکه در این سایت، تمامی مراحل بهصورت کامپیوتری و بدون سلیقه شخصی انجام میشود، میتوانیم بهصراحت بگوییم که اگر از این طریق اقدام کنید مسلماً سریعتر به هدفتان میرسید.
ما در اسمارت اپلای کار درخواست پذیرش تحصیلی را راحت کردیم. شما میتوانید بهصورت رایگان، بدون استرس و بسیار هوشمند این پروسه طولانی را طی کنید. پس با ما همراه باشید.
منظور از جستجوی هوشمند: جستجوی رشته موردنظر شما در دانشگاه و کالج، رشتههای مدیریت مرتبط به رشته شما در دانشگاه و کالج، مقاطع دیگر که در آن امکان تحصیل دارید، پیدا کردن رشتههایی که با نمره زبان پایین امکان تحصیل دارید، شهریه، زمان پذیرش، شرایط استان و هزینهها است.
همانطور که میدانید، پروسه سرچ دانشگاه و کالجهای کانادا خودش زمانبر است و ممکن است دو تا سه ماه طول بکشد. اگر با اسمارت اپلای همگام باشید، بدون شک یک گام جلوتر خواهید بود و بدون اتلاف وقت میتوانید به لیست دانشگاههایی که متناسب با شرایط شما هستند، دسترسی داشته باشید.
در مرحله اول، اسمارت اپلای یک پلتفرم هوشمند را در اختیار شما قرار میدهد. شما فرصت دارید ظرف ۶۰ ثانیه اطلاعات اولیه خود را وارد کنید.
بهعنوان مثال، قصد تحصیل در چه مقطعی را دارید؟ در چه رشتهای تحصیل کردهاید؟ معدل شما چند است؟ قصد دارید در چه رشتهای تحصیل کنید؟ چقدر بودجه دارید؟ کدام ایالت کانادا را برای تحصیل ترجیح میدهید؟ اگر در آزمونهای استاندارد زبان شرکت کردهاید چه نمرهای کسب کردید؟ و ….
بعد از وارد کردن اطلاعات، دکمه سرچ را میزنید. کار شما در این مرحله که “جستجوی هوشمند یا Smart Search” نامیده میشود، به اتمام رسیده است.
منظور از مشاوره هوشمند یا Smart Meeting: بررسی و تحلیل دقیق انتخابهای اسمارت سرچ، محدود کردن گزینهها به دو یا سه مورد، بررسی دقیق هزینههای پیش رو، بررسی شانس ویزا با توجه به هر انتخاب و بررسی شانس اقامت پس از تحصیل است.
حالا نوبت اسمارت اپلای است تا بر اساس دادههای شما، تمامی دانشگاهها و کالج های کانادا را چک کند و هر موردی که متناسب با شرایط شما باشد را برایتان لیست کند. این مرحله “مشاوره هوشمند” است.
در این مرحله لیست دانشگاههایی که میتوانید اپلای کنید، در اختیار شما قرار میگیرد. روی نتایج سرچ، به شما تب (زبانه) اپلای رایگان داده شده که در صورت تمایل میتوانید بدون پرداخت هزینهای، اپلای کنید.
با زدن این تب، اطلاعات اولیه شما ازجمله شماره تلفن، آدرس ایمیل و….. در اختیار کارشناسان مجموعه قرار میگیرد.
منظور از اقدام هوشمند یا Smart Apply: پاسخدهی سریع و منظم، پیگیری پرونده توسط وکیل مهاجرت، بازگشت هزینه در صورت عدم موفقیت، پیگیری جهت پیکاپ واخذ استادی پرمیت (مجوز تحصیل) بعد از ویزا و اخذ ویزای همراهان بعد از ویزای شما است.
بعد از زدن تب اپلای رایگان، یک پورتال در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید مدارک لازم خودتان را آپلود کنید. بعد از ارسال مدارک، کارشناسان اسمارت اپلای بهصورت آنلاین اقدام به دریافت پذیرش کرده و بهصورت تلفنی با شما در ارتباط خواهند بود.
تا به اینجای کار تمامی مراحل بهصورت رایگان انجام میشود. یعنی شما با کمک سرچ هوشمند اسمارت اپلای و بدون پرداخت هزینهای، میتوانید از یکی از دانشگاههای کانادا پذیرش بگیرید.
دریافت پذیرش بهصورت رایگان انجام میشود. اما دریافت ویزای تحصیلی که توسط کارشناسان مجموعه پیگیری میشود، مستلزم هزینه است. آنها تماس گرفته و شما را در جریان امور قرار خواهند داد.
خب شاید این سؤال به ذهنتان بیاید که چه مدارکی را باید آلپود کنید. ما در این قسمت، جهت سهولت کار شما، لیست مدارکی که باید برای ما ارسال کنید را تهیهکردهایم.
درصورتی که قصد داشته باشید در دانشگاه خاصی در مقاطع عالی تحصیل کنید، قطعا باید یک رزومه تحصیلی خوبی را ارائه کنید تا مورد توجه داوران و اساتید دانشگاه قرار بگیرد. اما یک رزومه خوب باید شامل چه نکاتی باشد:
مشخصات عمومی، سوابق تحصیلی و آموزشی، سوابق علمی و پژوهشی، سوابق حرفهای و شغلی، دورهها و کارگاههای آموزشی که تا بهحال گذراندهاید.
مدارک تحصیلی حتماً باید دارای مهر و امضای دانشگاه یا سازمان مربوطه باشند و توسط وزارت علوم تأییدشده باشند. در غیراینصورت، قابل ترجمه رسمی نخواهند بود. بنابراین توصیه میکنیم قبل از رجوع به دارالترجمهها این موارد را مدنظر داشته باشید.
مدارک ترجمه شده، حتماً باید به تأیید وزارت امور خارجه برسد. بهتر است بهجای اینکه خودتان این کار را دنبال کنید، از دارالترجمه بخواهید این مورد را برایتان پیگیری کند.
متقاضیانی که هدفشان اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای خارج از کشور است میبایست با عبارتی با عنوان انگیزه نامه (Statement Of Purpose) آشنا شوند. انگیزه نامه یکی از مهمترین مدارکی است که میتواند تأثیر چشمگیری درنتیجه اپلای داشته باشد.
انگیزه نامه، همانطور که از اسمش پیداست بیانگر انگیزه شما از اپلای است. این مدرکT برخلاف مدارک دیگر میتواند آینده شما را به تصویر بکشد. برای کمیته تصمیمگیری بسیار مهم است که بداند، هدف و انگیزه شما از انتخاب کشور، دانشگاه و رشته موردنظرتان چیست.
داشتن یک انگیزه نامه استاندارد و جذاب میتواند تاحدودی موفقیت شما در پذیرش تحصیلی را تضمین کند.
برای دریافت پذیرش از بیشتر دانشگاههای دنیا در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا، به توصیهنامه یا Recommendation Letter نیاز خواهید داشت. توصیهنامه به نامهای گفته میشود که فردی معتبر و با درجه علمی بسیار بالا، برای شما مینویسد و نظر خودش را درباره عملکرد و تواناییهای شما در محیط آکادمیک، توضیح میدهد.
افرادی که توصیهنامه را مینویسند، باید شناخت نسبی از قابلیتهای شما داشته باشند. توصیهنامه در حقیقت توصیفکننده توانایی و مهارتهای شما است. توصیهنامهها عموماً توسط اساتید دانشگاه نوشته میشوند و بیانگر ظرفیت علمی، اخلاقی و عملی شما جهت ادامه تحصیل هستند.
این کار در اصل بهمنظور بررسی صلاحیتهای علمی، فنی و تجربی متقاضیان تحصیل در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خارج از کشور انجام میشود.
شما برای گرفتن پذیرش، به ریزنمرات ترجمهشده نیاز خواهید داشت. منظور از ریزنمرات، دروسی است که شما تاکنون گذراندهاید. تمامی دانشگاههایی که تحت نظارت وزارت علوم هستند، موظف هستند پس از دریافت هزینه آموزش رایگان، ریزنمرات تأیید شده را تحویل دهند.
به خاطر داشته باشید که ریزنمرات تأییدشده، قابل ترجمه رسمی هستند.
کشور کانادا دارای دو زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی است. زبان رایج این کشور، انگلیسی است. زبان اصلی برخی از استانها ازجمله کبک و برخی از مناطق انتاریو نیز، فرانسوی است. یکی از شرایط دریافت پذیرش از دانشگاه ها و کالج های کانادا، داشتن دانش زبان مورد تایید این کشور است.
مدارک معتبر زبان انگلیسی شامل:
آیلتس IELTS (General & Academic))، تافل (TOEFL )، سلپیپ (CELPIP) و پی تی ای (PTE)
برخی از رشتهها، نمرات آزمون جی آر ای (GRE) و جی مت (GMAT) را هم قبول میکنند.
مدارک معتبر زبان فرانسه شامل:
آزمون تف: (Test d’évaluation de français) TEF
آزمون تی سی اف: TCF: (Test de connaissance du français)
کار با اسمارت اپلای سادهست، اول ۶۰ ثانیه اطلاعات اولیهات رو وارد میکنی، بعد دکمه سرچ رو میزنی، ما تمام دانشگاههایی که به شرایط شما منطبق هست رو لیست میکنیم. اگر دوست داشتی همون جا اقدام میکنی و امور مربوط به اخذ پذیرشت شروع میشه.
در این مقاله تلاش کردیم توصیه های مهم اپلای در دانشگاههای کانادا را معرفی کنیم. چنانچه قصد کار، زندگی یا تحصیل در کانادا را دارید توصیه میکنیم با تحقیق و آگاهانه وارد عمل بشوید.
برای تحصیل در کانادا میتوانید با تیم کارشناسی اسمارت اپلای در ارتباط باشید. اگر در انتخاب رشته یا دانشگاه مقصد مطمئن نیستید کافی است سرچ هوشمند 60 ثانیهای اسمارت اپلای را امتحان و نتیجه را مشاهده کنید.
در انتها، لطفاً با تکمیل فرم ارزیابی رایگان ما را از نظرات خودآگاه سازید.
دریافت پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی کانادا معمولاً چقدر طول میکشد؟
این پروسه عموماً ۲ تا ۴ ماه طول میکشد.
آیا برای دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه های کانادا حتماً به نمره زبان نیاز داریم؟
با توجه به اینکه، رقابت دریافت پذیرش در دانشگاههای کانادا بسیار بالا است، بسیاری از دانشگاهها در مقاطع بالاتر از کارشناسی، بدون نمره زبان آکادمیک ازجمله آیلتس آکادمیک، تافل یا بعضاً PTE به متقاضی پذیرش نمیدهند.
اما در مقطع لیسانس، این امکان وجود دارد که متقاضی بدون نمره زبان هم بهصورت مشروط (به گذراندن دورههای پیشنیاز زبان) پذیرفته بشود.
اگر نمره آیلتس فردی کم باشد، میتواند در کانادا دورههای آیلتس را بگذراند؟
با توجه به اینکه هزینه کلاسهای آموزشی آیلتس در ایران ارزانتر از کانادا است، توصیه میشود این دورهها در ایران گذرانده شود.
نمره زبان آکادمیک موردنیاز برای دریافت پذیرش از دانشگاهها و کالجهای کانادا چه نمرهای است؟
نمره زبان بستگی به رشته و مقطع تحصیلی دارد.
عموماً در بیشتر دانشگاهها: نمره آیلتس موردنظر ۶٫۵ به بالا، تافل حدوداً ۸۵ به بالا و PTE نمره ۶۰ به بالا
کالجها و دورههای Diploma: نمره آیلتس ۶ به بالا، تافل حدوداً ۸۰ به بالا و PTE نمره ۵۴ به بالا
دورههای POST GRADUATE کالجها: نمره آیلتس ۶٫۵ به بالا، تافل حدوداً ۸۸ به بالا و PTE نمره ۶۰ به بالا است.
آیا با سن بالا (مثلاً ۳۵ سال بالاتر) هم میتوان امیدی به تحصیل در کانادا داشت؟
قطعاً بله. البته در این مورد فاکتورهایی از قبیل، تاریخ اتمام مقطع تحصیلی پیشین، دانش زبانی، سوابق کاری، رشته تحصیلی، سفرهای خارجی و تواناییهای مالی موردبررسی قرار میگیرند.
شما سروران گرامی که علاقهمند به تحصیل در کانادا هستید، جهت اپلای و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاه و کالجهای کانادا، میتوانید از طریق وبسایت هوشمند اسمارت اپلای اقدام کرده و یا با کارشناسان مجرب و متعهد مجموعه در تماس باشید.
پرسشی برایتان پیش آمده؟
روی تخصص ما حساب کنید.