قانون جدید استرالیا برای دارندگان ویزای موقت
به نقل از جدیدترین خبرها از سوی اداره مهاجرت استرالیا، از ژانویه ۲۰۲۱ دانشجویان بینالمللی و دارندگان ویزای موقت استرالیا در صورت همراه داشتن اقلام ممنوعه، ویزای خود را از دست خواهند داد.
دولت استرالیا با وضع قوانین سخت زیست امنیتی، ورود برخی از مواد غذایی، گیاهان و محصولات گوشتی را ممنوع اعلام کرد. گفتنی است که این اقلام تهدید جدی برای صنعت کشاورزی و محیط زیست استرالیا است.
بهموجب قانون جدید دولت استرالیا، از اول ژانویه سال جدید میلادی همراه داشتن هر نوع کالایی که امنیت محیطزیست را بهشدت به مخاطره بیندازد، ممنوع است. مسافرین موظف هستند در مرز استرالیا اعلام کنند، در غیر این صورت متحمل جریمه سنگین شده ویزای آنها ریجت شده و به کشور خود دیپورت خواهند شد.
در حال حاضر این قانون فقط برای دارندگان ویزای موقت قابل اجرا میباشد. گفتنی است که لغو ویزای موقت مسافرین فقط در صورت نقض قانون تعیینشده از سوی دولت استرالیا انجام خواهد شد.
با توجه به اینکه تخلف از قوانین امنیت زیستی مسلماً میتواند عواقب جدی برای استرالیا به همراه داشته باشد، بهصراحت میتوان گفت که اتخاذ چنین تصمیمی از سوی اداره مهاجرت استرالیا بیدلیل نبوده است.
وزیر مهاجرت استرالیا در بیانیه اخیر خود اظهار داشت، اگر مسافرین اقلامی را به همراه داشته باشند که بهموجب قانون جدید، تهدید جدی برای امنیت محیط زیست محسوب شود باید در اظهارنامه گمرکی اعلام کنند، حتی اگر در مورد آنها مطمئن نیستند باز هم باید اعلام کنند. در غیر این صورت جریمه سنگینی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد و مهمتر از همه اینکه ویزای آنها ریجکت خواهد شد.
در حال حاضر برای مسافرینی که به دلیل عدم آگاهی از ممنوع بودن کالاهای همراه خود، آنها را در مرز استرالیا اعلام نکردند جریمه ۴۴۴ دلاری در نظر گرفتهشده است. ولی ارتکاب و نقض جدی قانون (پنهان کردن اقلام ممنوعه در چمدان و یا ساک)، پیگرد قانونی داشته و در صورت محکومیت ممکن است تا ۴۴۴ هزار دلار جریمه و ۱۰ سال نیز زندانی داشته باشد.
استرالیا بعد از آمریکا و انگلیس بیشترین آمار دانشجوهای خارجی را به خود اختصاص داده است. تعداد بسیاری از دانشگاههای این منطقه در جمع دانشگاههای برتر دنیا قرار دارند.
اگر قصد دارید برای مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت این کشور اقدام کنید، با همکاران ما در اسمارت اپلای در تماس باشید.
حتما بخوانید !
تحصیل در استرالیا
اخبار مرتبط
۶ دانشگاه استرالیا در جمع دانشگاه های برتر دنیا